Installera appen

Du kan installera Kaspersky Password Manager från appdistributionsplattformarna Google eller Huawei.

För att använda Google Play eller AppGallery måste du:

För mer information om att använda Google Play, gå till Google Play hjälpcenter. Gå till AppGallerys supportwebbplats för mer information om hur du använder AppGallery.

Installera appen

Du kan också installera Kaspersky Password Manager på din enhet med hjälp av en QR-kod du genererat i My Kaspersky eller i en skrivbordsversion av Kaspersky Password Manager.

Om en enhet som kör operativsystemet Android har modifierad firmware finns det en ökad risk att enheten blir hackad och dina data stjäls eller korrumperas.